Restylane® 

Luonnollista eleganssia


Restylane on taannut luotettavia tuloksia ja todistettua turvallisuutta jo yli 20 vuotta. Laaja täyteaineiden valikoima auttaa palauttamaan ihosi nuorekkuuden, raikastamaan ulkonäköäsi ja korostamaan kasvojesi muotoa.

Restylane-tuotteet valmistaa Q-Med, ruotsalainen Galdermaan kuuluva yritys. Galderma on dermatologiaan erikoistunut lääkeyritys.
Restylane täyteaineiden patentoitu, 99 prosenttisesti ihon oman hyaluronihapon kaltainen koostumus mahdollistaa ikääntymisen merkkien häivyttämisen ja kasvonpiirteiden korostuksen tehokkaasti ja turvallisesti.  Hyaluronihappo antaa luonnollista tilavuutta, mikä tasoittaa juonteita ja sillä voidaan muotoilla kasvonpiirteitä, tai tehdä huulista täyteläisemmät.
Hoito ei vaikuta kasvojen ilmeisiin ja tulokset ovat nähtävissä lähes välittömästi. Restylane tuotteet on räätälöity erityisesti hienovaraisen, mutta silti havaittavan muutoksen, ja ennen kaikkea luonnollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi. 
Koska Restylane on tilapäinen (ei pysyvä) ihoon pistettävä tuote, sen vaikutus häviää vähitellen ajan myötä. Uusintakäsittelyjä suositellaan halutun esteettisen tuloksen ylläpitämiseksi. Tulokset saattavat vaihdella hoidettavasta alueesta riippuen. 
Kliinisessä tutkimuksessa on osoitettu, että Restylane-hoidon tulokset kestävät jopa 36 kuukautta vain kahden ylläpitohoidon (uusintakäsittelyn) avulla. 


  • Huulien täyttö&muotoilu 1ml 390.-
  • Suunpielien kohotus (marionetit) 1ml 370.-  lisäruisku 1ml 200.-
  • Nenänpielet (nasolabiaalit) 1ml 370.-  lisäruisku 1ml 200.-
  • Poskipäiden muotoilu&nosto 1ml 390.-  lisäruisku 1ml 220.-
  • Kyynelurien täyttö Restylane Lyft 1ml 390.-
  • Kyynelurien täyttö Restylane Eyelight 0,5ml 300.-  lisäruisku 0,5ml 200.-
  • Kulmakarvojen väli (glabella) 0,5ml 270.-