PRX - T 33

Nopea, neulaton ja kivuton hoitomuoto ilman toipumisaikaa! 

 

PRX-T33 on uuden sukupolven "Art of Anti-aging" Dr. Castellanan kehittämä hoitomenetelmä, mikä pohjautuu usean vuoden tieteellisiin tutkimuksiin ja tuotekehitykseen. PRX-T33 on rekisteröity tavaramerkki osana WiQo Med brändiä, jota valmistaa Italialainen yritys GPQ.

PRX-T33 stimuloi kollageenin tuotantoa ja heleyttää ihoa, palauttaen ihon nuorekkuuden. Sen teho perustuu trikloorietikkahapon (TCA) korkeaan pitoisuuden, vetyperoksidin (H2O2) ja Kojic-hapon ainutlaatuiseen yhdistelmään, joka mahdollistaa hoidon vaikutukset vain dermiksessä, jolloin ihon pintakerros säilyy vaurioitumattomana. Hoito voidaan yhdistää myös mikro/nanoneulaukseen, mikä on tehokas hoitomuoto aknearveille, veltostuneelle, väsyneelle ja ihon vanhenemisen merkeistä kärsivälle iholle. PRX-T33 on myös erinomainen "esihoito" muille esteettisen lääketieteen hoidoille, kuten mesoterapialle, täyteainepistoksille, langoitukselle, tehostaen näiden menetelmien vaikutuksia ihossa verrattuna siihen, mihin tuloksiin hoidot yksistään pääsisivät.


Hoitoindikaatiot:

-Rypyt ja juonteet

-Kuiva iho

-Veltostunut iho Pigmenttimuutokset

-Ennenaikaisesti ikääntyvä iho

-Arvet ja laajentuneet ihohuokoset

-Venymä- ja leikkausarvet

-Veltostunut kaulan, dekolteen ja käsien iho


Esteet hoidolle:

  • Tulehtunut, tai ärtynyt iho
  • Tali-ihottuma
  • Kojichappo-allergia
  • Roaccutan-kuuri
  • Raskaus ja imetys
  • Aktiivinen iho- ja/tai herpestulehdus
  • Aktiivinen rosacea, psoriasis tai jokin autoimmuunisairaus


PRX T-33 hoidolla saavutetaan silminnähtäviä tuloksia jo yhdellä hoitokerralla (tuhkimohoito), mutta parhaat ja pitkäkestoiset tulokset saavutetaan sarjahoidolla, jolloin hoito tehdään 4-6 kertaa 2 viikon välein. 
PRX-terapia on kaksivaiheinen hoitokonsepti, jossa ensimmäinen osa tapahtuu klinikalla ja toinen osa asiakkaan kotona. PRX-T33 -hoidon jälkeen on tärkeää, että ihon stimulointia jatketaan kotona hoitoa täydentävillä tuotteilla. Kotihoito ylläpitää biorevitalisaation vaikutusta ihossa sekä stimuloi aktiivisesti ihon toimintoja. Kotihoitotuotteet takaavat, että iho palautuu hoidosta turvallisesti ja oikealla tavalla.


- PRX - T 33 kasvot ja kaula 140.-

- PRX - T 33 kasvot, kaula ja dekoltee 190.-

- PRX - T 33 mikro,-tai nanoneulaus, kasvot ja kaula 200.-

- PRX - T 33 mikro,-tai nanoneulaus, kasvot, kaula ja dekoltee 250.-

- Lisäpalveluna kämmenselät 40.-

- PRX Therapy Box kotihoitosetti, sis. voiteen ja seerumin 160.-