Kestopigmentointi


Piristä ilmettäsi!


Pigmentoinnin avulla korostetut kasvot näyttävät huolitelluilta vuorokauden ympäri ja kaikissa tilanteissa. 
Käytössäni olevat pigmentonti sarjat ovat useita kansainvälisiä palkintoja voittanut saksalaiset Goldeneye, sekä Amiea. Kaikki pigmentointi tuotteemme ovat uusien EU säännöksien mukaisia REACH- hyväksyttyjä. Pigmentoinnissa käytetään asianmukaisia steriilipakattuja kertakäyttöisiä välineitä. 
Ennen käsittelyä on hyvä miettiä sävymaailmaa ja muotoa. Voit halutessasi näyttää kuvia, tai tuoda mukanasi lempi huulipunan tai kulmakynän. Tapaamista varten voit halutessaan piirtää kulmat/huulet/eyelinerit valmiiksi, niin tekijän on helpompi hahmottaa tyylisi. Värivalinnoissa pyritään luonnollisuuteen. Pigmentointia voi tummentaa vielä jälkipigmentoinnissa, mutta ensimmäisellä käsittelykerralla edetään mielummin liian varovasti kuin rohkeasti. 
Toimenpide aloitetaan huolellisella suunnittelulla yhdessä asiakkaan kanssa. Ennen varsinaista pigmentointia asiakas hyväksyy käytettävän värin sekä pigmentoijan piirtämän esipiirroksen. Hoitoalue puudutetaan pintapuudutevoiteella ja toimenpiteen aikana puudutetta lisätään tarpeen mukaan. 
Pigmentointi pysyy ihossa 1-3 vuotta ihotyypistä riippuen. Kuivaihoisilla pigmentointi pysyy yleisesti ottaen kauemmin kuin rasvaisissa ihotyypeissä.
Ensilaitto tehdään kahdesti, toinen kerta tehdään 1-2 kk päästä ensimmäisestä käsittelykerrasta. Ylläpito vahvistukseen riittää 1 käyntikerta 1-3 vuoden välein. 
Pigmentoinnin jälkeen saat mukaan koti-hoito ohjeet, sekä jälkihoitovoiteen. 
Mahdollisia esteitä kestopigmentoinnille ovat sokeritauti, verenohennuslääkitys, verenvuototauti, krooniset sairaudet (vain lääkärin luvalla), infektiot, raskaus, imetys, sekä kuukautiset. Jos olet altis huuliherpekselle, huulia pigmentoitaessa estolääkitys tulisi aloittaa 2 päivää ennen kestopigmentointia. Silmätulehduksen jälkeen on syytä odottaa vähintään kaksi viikkoa ennen pigmentointia. Eyeliner pigmentointia tehdessä ripsipidennykset on poistettava ennen käsittelyyn tuloa!


-Kulmien pigmentointi (karvat&puuteritekniikka). Sis. vahvistuksen 420.-

-Eyeliner: klassinen, tai häivytettynä. Sis. vahvistuksen 390.-

-Huulien rajaus varjostuksella. Sis. vahvistuksen 450.-

-Ylä.-ja alaluomen rajaus, sis. vahvistuksen 450.-

-Rajaus yläluomen ripsien väliin, sis. vahvistuksen 250.-

-Alaluomen rajaus, sis. vahvistuken 225.-

-Pigmentoinnin vahvistus 1-3 vuoden välein 230.-