Guinot kasvohoidot


Ranskalainen ammattikosmetiikkasarja Guinot on kansainvälinen menestyjä ihonhoidossa. Guinot -kauneushoitolahetki on investointi omaan kauneuteen ja hyvinvointiin! 

Hieronta on oleellinen osa jokaista Guinot erikoiskasvohoitoa. Hoidon jälkeen tunnet olosi täysin rentoutuneeksi ja ihosi näyttää kauniin heleältä.Hydra Peeling 95.-

Kuoriva kasvohoito


Hydra Peeling on ihoa uudistava kasvohoito. Hoito sopii Sinulle, jos haluat häivyttää ikääntymisen merkkejä, kirkastaa ihoasi ja vähentää pigmenttimuutoksia. 
Hoidossa rikotaan kuolleiden solujen välisiä kiinnikkeitä. Vaikuttavana aineena on biolactone, jolla on kiinteyttävä ominaisuus, ja fytiinihappo, joka vaikuttaa melanogeneesissä-pigmenttimuutoksissa.
Hydra Peeling kasvohoidon tulokset ovat nähtävissä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.  


Equilibre Purete 95.-

Syväpuhdistava kasvohoito, sis, mekaanisen ihonpuhdistuksen


Ihon kunnon tasapaino voi muuttua hormonien, ruokavalion, stressin, ilmansaasteiden, elintapojen tai elinympäristön mukaan. Tämä voi näkyä iholla kiiltelynä, laajentuneina ihohuokosina, mustapäinä ja epäpuhtauksina. Equilibre purete-kasvohoito puhdistaa ihoa ja tasapainottaa talineritystä. 
Vaikuttavina aineina hoidossa on zeoliitti kristallit, jotka lämmittävät ihoa ja avaavat huokosia. Papaija-uute kuorii hellävaraisesti ihoa, yhdistelmä vihreää ja valkoista savea imee epäpuhtauksia ja talia itseensä.


Lift Summum 95.-

Kiinteyttävä kasvohoito


Lift Summum on kasvojen, kaulan ja dekolteen erikoishoito.
Hyaluronihappo, ruskea levä Alaria esculenta, mahonkipuun kuoriuute ja stabiloitu C- vitamiiini päävaikuteaineina siloittavat, ravitsevat, kiinteyttävät ja kirkastavat ihoa.
Hoito sisältää tehokkaan stimuloivan kaksoiskuorinnan, ihoa napakoittavan hieronnan, täsmähoidon juonteille ja stabiloitua C-vitamiinia sisältävän harsonaamion.
 Tuloksena kohonneet kasvonpiirteet ja kirkastunut iho! Age Summum 95.-

Anti-Age kasvohoito


Guinot erikoiskasvohoito Age Summum on upea tehohoito ikääntymisen merkkeihin, erityisesti rypyille ja juonteille. Hoito tekee ihosta tasaisemman, kirkkaan sävyisen sekä napakan tuntuisen. Intensiivisen tehokkkat vaikuteaineet: 1g puhdasta C-vitamiinia, Hyaluronihappo ja Cellular Life Complex elyvttävät ihoa voimallisesti. Hoito sisältää ainutlaatuisen kiinteyttävän GUINOT -erikoishieronnan. Hoidettavat alueet: kasvot, kaula, dekoltee sekä kädet.


Hydradermie Youth 95.-

Kosteuttava laitehoito


Hydradermie on nautinnollinen, kosteuttava ja rentouttava kasvohoito, jolla syntyy tuloksia! Tämän hoidon avulla saat kasvosi näyttämään levänneiltä ja rentoutuneilta. 
Dynaamisen ionisaation avulla vaikuttavat aineet viedään ihon syviin kerroksiin, jolloin ne pääsevät sieltä vaikuttamaan solun parhaaksi. Galvaaninen virta aktivoi solun sisäistä toimintaa ja ravinnon saantia. Ozoniterapian ja tehokkaasti ihon hapensaantia lisäävän voiteen ansiosta ihon väri kirkastuu, kuin myös sen hengitys paranee.
Lopuksi käsin tehtävä rentouttava kasvohieronta ja naamio kruunaa ylellisen nautinnon. Kosteusköyhälle, elottomalle ja jo juonteita omaavalle iholle paras ja tuloksia antava hoito. 


Hydradermie Lift 95.-

Kasvolihasjumppa laitteella


Hydradermie Lift ulottuu astetta syvemmälle ja stimuloi kasvojen lihaksia kiinteyttäen ja kohottaen lihaksia. Hoidon salaisuuksia on lymfakierron aktivointi ja kasvolihasten jumppaosuus. Ilmeestäsi kasvoissa tulee kauniit ja ryhdikkäät.

Ikääntymisen ja väsymyksen myötä kasvonpiirteet muuttuvat raskaammiksi ja menettävät ryhdikkyyttään. Aikaisemmat lifting-kasvohoidot ovat vaikuttaneet ainoastaan ihon eri kerroksissa. HYDRADERMIE LIFT on nuoruuden vallankumous, se ulottuu astetta syvemmälle ja stimuloi kasvojen lihaksia kiinteyttäen ja kohottaen kasvonpiirteitä.
Myös syvällä olevat kasvojen ja kaulan lihakset jäntevöityvät, kiinteyttäen ja kohottaen kasvonpiirteitä. 

Hoitosuositus sarjahoitona 5-10x viikon välein.